Shutters op openslaande tuindeuren

15-08-2023

Wat is er zo bijzonder aan Shutters? Shutters is stijlvolle raambekleding die uitgerust is met verstelbare lamellen. Met shutters tover je je huis in een mum van tot een luxe en bijzondere plek. Fractions stijlvolle shutters zijn een aanvulling voor iedereen! En wist je dat je ze ook voor tuindeuren kunt plaatsen? Of je nu  openklappende deuren hebt of juist schuifpuien, Fractions kun je geheel op maat laten maken voor jouw woning!

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Shutters openslaande tuindeuren

Met shutters openslaande deuren geniet je van effectieve zonwering wanneer jij dat wilt. Fractions shutters kunnen geplaatst worden in ieder huis omdat dit een echt ‘custom-made’ product is. Jouw shutters worden helemaal afgestemd op jouw wensen.

Wij hebben de juiste oplossing voor ieder type raam, kleine of grote raampartijen – wij leveren de juiste raambekleding voor iedereen!

Openslaande deur, natuurlijke zonwering

Shutters openslaande tuindeuren zijn de perfecte natuurlijke zonwering. Je regelt de lichtinval helemaal zelf. Doordat Fractions shutters op de juiste afmetingen voor jouw raam worden gemaakt, kun je ze perfect monteren.Een paneel bestaat uit een frame en verstelbare lamellen met verborgen bediening. Eenvoudig in montage, eenvoudig in gebruik.

Verduisteren of meer licht binnenlaten

Middels de verborgen bediening kun je de lichtinval via je raam niet enkel regelen bij het open of sluiten van de openslaande deuren. Je kunt ook via de verstelbaarheid van de luiken de lichtinval regelen. Zo heb je natuurlijke wering tegen zonlicht en kun je kiezen voor een verduisterend effect, of je kunt meer licht binnenlaten mocht daar de behoefte toe zijn. In principe functioneren Fractions shutters openslaande deuren als vouwgordijnen en raamdecoratie in één! Wanneer je bij Fractions shutters voor openslaande deuren kiest, voorzie je jouw huis van luxe zonwering. Je raamdecoratie straalt klasse uit.

Waarom kiezen voor Fractions aluminium shutters?

Shutters openslaande deuren zijn in verschillende vormen en diverse materialen verkrijgbaar. Waarom kiezen voor een Fractions aluminium shutter? Een nog altijd populaire optie zijn houten shutters. Voor houten shutters en houten lamellen wordt vooral gekozen vanwege de natuurlijke uitstraling. Echter, bij shutter producten is aluminium de duidelijk betere keuze.

Kies bij shutters voor openslaande deuren van aluminium

Aluminium is een lichter en sterker materiaal. Daarnaast heeft aluminium een goede weerstand tegen corrosie. Aluminium is van nature voorzien van een beschermende oxidelaag. Aluminium is tevens duurzaam.

Duurzaam wonen met shutters openslaande deuren

Fractions shutters openslaande deuren zijn makkelijk te bedienen en daarnaast staan ze garant voor duurzaam wonen. Aluminium is namelijk een duurzaam materiaal. Aluminium is recyclebaar. Daarnaast zorgt jouw raamdecoratie ook voor betere isolatie, het is dus ook een investering in besparing!

In de zomer kun je ze wijd open zetten voor maximaal licht binnen en kun je de buitenlucht lekker naar binnen laten komen, en in de winter kun je ze dicht houden om de warmte binnen te houden.

De juiste oplossing voor alle seizoenen!

Het is algemeen bekend dat de sfeer met de seizoenen verandert. Raamdecoratie functionerend als vouwgordijnen is dan een zeer passende oplossing! Een exclusief raamdecoratie product dat speciaal gemaakt is met het oog op het creëren en toepassen van meer dimensie.

Meer beleving

Expliciet gebruik maken van de toetreding van licht door de ramen middels aluminium sleuven die worden geknepen, zorgt voor de passende mogelijkheden voor het regelen van licht en beleving voor ieder seizoen.

Shutters op openslaande deuren:

Laat je inspireren door shutters openslaande deuren bij Fractions. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, helemaal zoals jij het wilt. Fractions shutters openslaande deuren worden geheel op maat gemaakt, zodat alles bij het interieur past. Jouw Fractions vallen naadloos in jouw kozijn. Montage is vanwege het maatwerk altijd gemakkelijk. Kies zelf het design en de kleur, zodat Fractions voor schuifpuien en tuindeuren perfect bij de rest van het interieur passen.

Fractions + openslaande deuren = echte sfeermaker!

Met Fractions heb je te maken met een echte sfeermaker. Jouw raamdecoratie functioneert als een soort 'vouwgordijn' waarbij de juiste inval van licht gecombineerd wordt met de juiste behoefte aan privacy. Niemand houdt immers van pottenkijkers. De bediening van Fractions is dus ook een aanvullend voordeel omdat je daarmee kunt kiezen voor meer privacy. Met de bediening van Fractions schuif je de panelen naar de gewenste stand om wel of niet door het raam heen te kunnen kijken, perfect toch?

Bij ons kun je terecht voor een adviesgesprek waarbij kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Je kunt bij ons aangeven hoe jij het wilt hebben en wij gaan voor je aan de slag.

Populaire keuzes

Om je een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn geven we je graag een overzicht van onze projecten en populaire keuzes:

-  Louvre design met sturdy black gecombineerd met white shell
Cleopatra’s Eye long met sturdy black and while shell
Cleopatra’s Eye short met slate grey structured and moss kleur
Diamond design met beach kleur gecombineerd met corten steel
Madness met moss gecombineerd met moss en bronze gold
Hexagon met sturdy black gecombineerd met slate grey structured

Kosten van shutters op openslaande deuren

We begrijpen dat je wilt weten wat Fractions shutters op openslaande deuren kosten. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Omdat Fractions echt staat voor maatwerk is er helaas geen concrete prijs op onze producten te geven. Wij gaan met jou graag in gesprek om te kijken wat past binnen jouw situatie.

De prijs hangt af van het design dat je kiest, de kleur, de afmetingen van de raamdecoratie en eventuele extra’s. Deze factoren zijn allemaal van invloed op de prijs. Middels de prijslijst kun je alvast wel een beeld krijgen van de modellen en kosten.

Bekijk de prijslijst hier

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.