Wat is er zo bijzonder aan Shutters? Shutters is stijlvolle raambekleding die uitgerust is met verstelbare lamellen. Met shutters tover je je huis in een mum van tot een luxe en bijzondere plek. Fractions stijlvolle shutters zijn een aanvulling voor iedereen! En wist je dat je ze ook voor tuindeuren kunt plaatsen? Of je nu  openklappende deuren hebt of juist schuifpuien, Fractions kun je geheel op maat laten maken voor jouw woning!

Shutters openslaande tuindeuren

Met shutters openslaande deuren geniet je van effectieve zonwering wanneer jij dat wilt. Fractions shutters kunnen geplaatst worden in ieder huis omdat dit een echt ‘custom-made’ product is. Jouw shutters worden helemaal afgestemd op jouw wensen.

Wij hebben de juiste oplossing voor ieder type raam, kleine of grote raampartijen – wij leveren de juiste raambekleding voor iedereen!

Openslaande deur, natuurlijke zonwering

Shutters openslaande tuindeuren zijn de perfecte natuurlijke zonwering. Je regelt de lichtinval helemaal zelf. Doordat Fractions shutters op de juiste afmetingen voor jouw raam worden gemaakt, kun je ze perfect monteren.

Een paneel bestaat uit een frame en verstelbare lamellen met verborgen bediening. Eenvoudig in montage, eenvoudig in gebruik.

Verduisteren of meer licht binnenlaten

Middels de verborgen bediening kun je de lichtinval via je raam niet enkel regelen bij het open of sluiten van de openslaande deuren. Je kunt ook via de verstelbaarheid van de luiken de lichtinval regelen. Zo heb je natuurlijke wering tegen zonlicht en kun je kiezen voor een verduisterend effect, of je kunt meer licht binnenlaten mocht daar de behoefte toe zijn. In principe functioneren Fractions shutters openslaande deuren als vouwgordijnen en raamdecoratie in één!

Wanneer je bij Fractions shutters voor openslaande deuren kiest, voorzie je jouw huis van luxe zonwering. Je raamdecoratie straalt klasse uit.

Waarom kiezen voor Fractions aluminium shutters?

Shutters openslaande deuren zijn in verschillende vormen en diverse materialen verkrijgbaar. Waarom kiezen voor een Fractions aluminium shutter? Een nog altijd populaire optie zijn houten shutters. Voor houten shutters en houten lamellen wordt vooral gekozen vanwege de natuurlijke uitstraling. Echter, bij shutter producten is aluminium de duidelijk betere keuze.

Kies bij shutters voor openslaande deuren van aluminium

Aluminium is een lichter en sterker materiaal. Daarnaast heeft aluminium een goede weerstand tegen corrosie. Aluminium is van nature voorzien van een beschermende oxidelaag. Aluminium is tevens duurzaam.

Duurzaam wonen met shutters openslaande deuren

Fractions shutters openslaande deuren zijn makkelijk te bedienen en daarnaast staan ze garant voor duurzaam wonen. Aluminium is namelijk een duurzaam materiaal. Aluminium is recyclebaar. Daarnaast zorgt jouw raamdecoratie ook voor betere isolatie, het is dus ook een investering in besparing!

In de zomer kun je ze wijd open zetten voor maximaal licht binnen en kun je de buitenlucht lekker naar binnen laten komen, en in de winter kun je ze dicht houden om de warmte binnen te houden.

De juiste oplossing voor alle seizoenen!

Het is algemeen bekend dat de sfeer met de seizoenen verandert. Raamdecoratie functionerend als vouwgordijnen is dan een zeer passende oplossing! Een exclusief raamdecoratie product dat speciaal gemaakt is met het oog op het creëren en toepassen van meer dimensie.

Meer beleving

Expliciet gebruik maken van de toetreding van licht door de ramen middels aluminium sleuven die worden geknepen, zorgt voor de passende mogelijkheden voor het regelen van licht en beleving voor ieder seizoen.

Shutters openslaande deuren: veel extra’s

Laat je inspireren door shutters openslaande deuren bij Fractions. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, helemaal zoals jij het wilt. Fractions shutters openslaande deuren worden geheel op maat gemaakt, zodat alles bij het interieur past. Kouw Fractions vallen naadloos in jouw kozijn. Montage is vanwege het maatwerk altijd gemakkelijk. Kies zelf het design en de kleur, zodat Fractions voor schuifpuien en tuindeuren perfect bij de rest van het interieur passen.

Fractions openslaande deuren, de echte sfeermaker!

Je hebt te maken met een echte sfeermaker. Jouw raamdecoratie functioneert als vouwgordijn waarbij de juiste inval van licht gecombineerd wordt met het bevredigen van de juiste behoefte aan privacy.

Niemand houdt van pottenkijkers. Daarom is het middels de bediening van Fractions dus ook een aanvullend voordeel dat je kunt kiezen voor meer privacy. Met de bediening van Fractions bepaal jij zelf hoeveel je door het raam heen kunt kijken!

Bij ons kun je terecht voor een adviesgesprek waarbij kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Je kunt bij ons aangeven hoe jij het wilt hebben en wij gaan voor je aan de slag.

Populaire keuzes

Om je een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn geven we je graag een overzicht van onze projecten en populaire keuzes:

Shutters openslaande deuren kosten

We begrijpen maar al te goed dat jij je afvraagt, wat kost dat nu eigenlijk, Fractions shutters openslaande deuren? De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Omdat Fractions echt staat voor maatwerk is er geen vaste prijs op onze producten te geven. Wij gaan met iedereen apart in gesprek om te kijken wat past binnen jouw situatie.

De prijs hangt af van het design dat je kiest, de kleur, de afmetingen van de raamdecoratie en eventuele extra’s. Deze factoren zijn allemaal van invloed op de prijs. Daarnaast kun je bij ons wel je budget aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij kunnen dan kijken wat er mogelijk is binnen de door jou aangegeven price range.