Shutters combineren met een hor

14-08-2023

Stijlvol, frisse lucht én insecten buiten houden? Creëer het beste van beide werelden door de shutters van Fractions met een hor te combineren.

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Shutters met hor

Wanneer je gekozen hebt om shutters van Fractions te plaatsen in je kozijn, dan heb je absoluut gekozen voor een mooie toevoeging in je woonkamer als raamdecoratie of voor iedere andere ruimte in huis. Dit type raambekleding zorgt, dankzij de verstelbare lamellen, voor zowel zonwering, privacy als een prachtige lichtinval. Het is dan ook niet gek als je twijfels hebt over het al dan niet plaatsen van shutters in combinatie met een hor.

Bij Fractions hoef je je geen zorgen te maken. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende soorten shutters die passen bij verschillende soorten horren. Of dit nu gaat om shutters voor je ramen, openslaande deuren of een schuifpui. Al onze shutters worden op maat gemaakt, zodat je ervan verzekerd bent dat de natuurlijke uitstraling van zowel je shutters als je hor bewaard blijft.

Een hordeur, plisséhordeur of plissé horren voor je openslaande deuren is in de zomermaanden geweldig om te genieten van de heerlijke zomeravonden, zonder dat je in huis last krijgt van muggen, insecten of andere ongewenste dieren. Maar tijdens de wintermaanden kun je met alle gemak de hor laten staan en de shutters sluiten. Dit komt omdat de shutters besteld kunnen worden in allerlei soorten en maten, waardoor je voor elk raam een passende oplossing hebt.

Welke type shutter past bij mijn raam én hor?

Of je nu hoge ramen, schuine ramen of draai kiepramen hebt. Bij Fractions is er een passende oplossing voor elk type raam of deur. Deze mogelijkheden kunnen aangeboden worden vanwege ons ruime assortiment aan shutters en horren. Zo kun je kiezen om de shutters te combineren met een hordeur, plisséhordeur, vaste hor of plissé horren.

Fractions staat voor uniek maatwerk voor je ramen. Alle shutters worden op maat gemaakt en zijn dus ook uniek in combinatie met je horren.

Maatwerk bij Fractions

Van het opmeten tot monteren. Bij Fractions kan het allemaal. Fractions ontwikkelt en alle producten worden zelf in eigen huis gemaakt. We bieden geen goedkope plastic shutters of onderhoudsarme houten shutters, maar in plaats daarvan bieden we hoogkwalitatieve aluminium shutters aan. Hierdoor kunnen wij kwalitatief maatwerk garanderen. Zo ben je ervan verzekerd dat je jarenlang plezier hebt van zowel je shutters als je horren, ook in vochtige ruimtes.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze shutters zijn een passende oplossing voor iedere ruimte en verkrijgbaar in diverse kleuren. De mooie vorm van Fractions zijn een goede keuze voor kwalitatieve en moderne raambekleding.

Ben je helemaal weg van de Fractions shutters als jouw nieuwe raamdecoratie? En ben je benieuwd naar het bestel proces of de prijs van de shutters (er is namelijk geen standaard prijs te noemen). Onze specialisten voorzien je graag van het beste advies om te zorgen dat je optimaal van onze shutters kunt genieten.

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Schouwrooij 1 in Boxtel
Kom en beleef Fractions tijdens onze

Open Zondagen

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.