Shutters combineren met een hor

Stijlvol, frisse lucht én insecten buiten houden? Creëer het beste van beide werelden door de shutters van Fractions met een hor te combineren.

Shutters met hor

Wanneer je gekozen hebt om shutters van Fractions te plaatsen in je kozijn, dan heb je absoluut gekozen voor een mooie toevoeging in je woonkamer als raamdecoratie of voor iedere andere ruimte in huis. Dit type raambekleding zorgt, dankzij de verstelbare lamellen, voor zowel zonwering, privacy als een prachtige lichtinval. Het is dan ook niet gek als je twijfels hebt over het al dan niet plaatsen van shutters in combinatie met een hor.

Bij Fractions hoef je je geen zorgen te maken. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende soorten shutters die passen bij verschillende soorten horren. Of dit nu gaat om shutters voor je ramen, openslaande deuren of een schuifpui. Al onze shutters worden op maat gemaakt, zodat je ervan verzekerd bent dat de natuurlijke uitstraling van zowel je shutters als je hor bewaard blijft.

Een hordeur, plisséhordeur of plissé horren voor je openslaande deuren is in de zomermaanden geweldig om te genieten van de heerlijke zomeravonden, zonder dat je in huis last krijgt van muggen, insecten of andere ongewenste dieren. Maar tijdens de wintermaanden kun je met alle gemak de hor laten staan en de shutters sluiten. Dit komt omdat de shutters besteld kunnen worden in allerlei soorten en maten, waardoor je voor elk raam een passende oplossing hebt.

Welke type shutter past bij mijn raam én hor?

Of je nu hoge ramen, schuine ramen of draai kiepramen hebt. Bij Fractions is er een passende oplossing voor elk type raam of deur. Deze mogelijkheden kunnen aangeboden worden vanwege ons ruime assortiment aan shutters en horren. Zo kun je kiezen om de shutters te combineren met een hordeur, plisséhordeur, vaste hor of plissé horren.

Fractions staat voor uniek maatwerk voor je ramen. Alle shutters worden op maat gemaakt en zijn dus ook uniek in combinatie met je horren.

Maatwerk bij Fractions

Van het opmeten tot monteren. Bij Fractions kan het allemaal. Fractions ontwikkelt en alle producten worden zelf in eigen huis gemaakt. We bieden geen goedkope plastic shutters of onderhoudsarme houten shutters, maar in plaats daarvan bieden we hoogkwalitatieve aluminium shutters aan. Hierdoor kunnen wij kwalitatief maatwerk garanderen. Zo ben je ervan verzekerd dat je jarenlang plezier hebt van zowel je shutters als je horren, ook in vochtige ruimtes.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze shutters zijn een passende oplossing voor iedere ruimte en verkrijgbaar in diverse kleuren. De mooie vorm van Fractions zijn een goede keuze voor kwalitatieve en moderne raambekleding.

Ben je helemaal weg van de Fractions shutters als jouw nieuwe raamdecoratie? En ben je benieuwd naar het bestel proces of de prijs van de shutters (er is namelijk geen standaard prijs te noemen). Onze specialisten voorzien je graag van het beste advies om te zorgen dat je optimaal van onze shutters kunt genieten.