fractions home

Fractions: een uniek product van Nederlandse bodem!

Fractions zijn ´Made in Holland’. Ze worden namelijk in onze fabriek in Boxtel gemaakt. Fractions is onderdeel van Unilux, het bedrijf dat al ruim 30 jaar, sinds 1990, horren ontwikkelt en produceert. Al onze producten worden in de eigen fabriek vervaardigd. Zo beheersen we alle processen zelf en hebben we hier complete controle over. En kunnen we de beste kwaliteit maatwerk leveren, binnen een kort tijdsbestek. Ook past dit binnen onze visie ten aanzien van duurzaam materiaalgebruik, efficiënte productiemethodes en het beperken van de footprint op de aarde. En zo kunnen we onze dealers een onderscheidend product bieden van het hoogste niveau. Vind een dealer bij jou in de buurt om Fractions zelf te bekijken.

Techniek meets design

Bij het ontwikkelen van Fractions hebben we gezocht naar onderscheiding in techniek, design en functionaliteit in één product. Hiervoor hebben wij onze kracht op het vlak van engineering ingezet. En voor het design hebben we een specialist ingeschakeld, namelijk Osiris Hertman. Door de samenwerking is de nieuwe richting voor Fractions bepaald. De super platte aluminium platen zorgen voor een efficiëntere lichtwering dan bijvoorbeeld brede houten latten. Ook beperken Fractions de inkijk, zijn ze makkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk. De aluminium omlijsting waarin het geheel gedragen wordt, heeft een slimme verstelbaarheid voor montage geïntegreerd. En een optimale sluiting door magneet strips. Doordat Fractions in diverse kleuren en met structuur of in metallic verkrijgbaar zijn, zijn ze perfect te combineren met iedere interieurstijl.

Alles in eigen huis

De fabriek waar we Fractions ontwikkelen en produceren is gevestigd in Boxtel, aan de A2 tussen Den Bosch en Eindhoven. Hier maken onze medewerkers de producten op maat volgens jouw specificaties. Fractions zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze exclusieve dealers. Wij hebben de kennis in huis om een perfect passend product voor jouw raam te leveren.

Als je meer wilt weten over ons bedrijf of onze producten, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Als je op zoek bent naar foto’s of persmateriaal kun je ook contact opnemen met ons team. Ons adres is Schouwrooij 1, 5281 RE Boxtel. Via de mail zijn wij bereikbaar op info@fractions.nl en telefonisch op 0411 677865.

STAGEPLAATS (HBO niveau)

Bij Fractions hebben we momenteel ruimte voor een stagiair Sales en Marketing.

Uren: 24-40 uur

Ben je op zoek naar een marketing en of sales stage? Bij Fractions kan je meteen meehelpen in het optimaliseren en concretiseren van de marketing mix!

Fractions zijn Aluminium Shutters die op maat worden gemaakt in de fabriek in Boxtel. Het zijn high-end interieur producten (raamdecoratie) waar designer Osiris Hertman zijn naam aan heeft verbonden. Het is een jon bedrijf waar vele mogelijkheden en kansen liggen voor een toffe én leerzame stage.

Hoe maak jij impact?

Er zijn vele mogelijkheden om het verschil te maken:

 • ondersteunen van het Sales & Marketing team van Fractions;
 • Je levert een bijdrage aan strategische online en offline, merk- en marketingactiviteiten
 • Het helpen bij het uitvoeren van een salesplan
 • Het coördineren van (kleinschalige) projecten;
 • Analyseren van markttrends;
 • Ondersteunen bij consumenten en B2B onderzoek.

Wat breng je mee?

Er zijn meerdere manieren waarop je een match kan zijn voor deze functie – hier zijn een aantal zaken die wij zoeken:

 • Je volgt een MBO of HBO opleiding in de richting van Marketing, Sales of interieurstylist;
 • Je kunt goed overweg met MS Office (Excel);
 • Je hebt affiniteit met high end interieur;
 • Je bent secuur en houdt ervan om verantwoordelijkheden te hebben;
 • Je hebt oog voor details en analytisch ingesteld
 • Zelfstandige en pro actieve houding

Interesse? Ons adres is Schouwrooij 1, 5281 RE Boxtel. Stuur je gegevens via mail naar info@fractions.nl. Vragen kun je stellen op 0411 677865.

Niet onbelangrijk! Ons pand is erg makkelijk te bereiken via het Openbaar Vervoer (NS station Boxtel).