shutters zwart

Fractions: een uniek product
van Nederlandse bodem!

Fractions zijn ´Made in Holland’. Ze worden namelijk in onze fabriek in Boxtel vervaardigd. Daar beheersen we alle processen zelf en hebben we complete controle over materialen, techniek en het eindresultaat. We kunnen zo de beste kwaliteit maatwerk leveren, binnen een kort tijdsbestek. Wij werken met hoogwaardige materialen en partners en leveren op alle fronten een onderscheidend product van het hoogste niveau.
 
“Fractions passen perfect binnen onze visie ten aanzien van duurzaam materiaalgebruik, efficiënte productiemethodes en het beperken van de footprint op de aarde.” 
 

Techniek meets design

Bij het ontwikkelen van Fractions hebben we gezocht naar onderscheiding in techniek, design en functionaliteit in één product. Hiervoor hebben wij onze kracht op het vlak van engineering ingezet. En voor het design hebben we een specialist ingeschakeld, namelijk Osiris Hertman. Door de samenwerking is de nieuwe richting voor Fractions bepaald. De super platte aluminium platen zorgen voor een efficiëntere lichtwering dan bijvoorbeeld brede houten latten. Ook beperken Fractions de inkijk, zijn ze makkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk. De aluminium omlijsting waarin het geheel gedragen wordt, heeft een slimme verstelbaarheid voor montage geïntegreerd. En een optimale sluiting door magneet strips. Doordat Fractions in diverse kleuren en met structuur of in metallic verkrijgbaar zijn, zijn ze perfect te combineren met iedere interieurstijl.
 
Naar alle designs

Osiris Hertman

Patrick van Loosbroek

Alles in eigen huis

De fabriek waar we Fractions ontwikkelen en produceren is gevestigd in Boxtel, aan de A2 tussen Den Bosch en Eindhoven. Hier maken onze medewerkers de producten op maat volgens jouw specificaties. Als onderdeel van Unilux horren hebben wij alle kennis ten aanzien van kozijnen en raamdecoratie in huis om een perfect passend product voor jouw project te leveren. 
 
Fractions zijn verkrijgbaar via onze exclusieve partners of rechtsreeks via ons. 
Ons adres is Schouwrooij 1, 5281 RE Boxtel. Via mail zijn wij bereikbaar op info@fractions.nl en telefonisch op 0411 677865. 

Voor de laatste foto’s en persberichten download je hier de Fractions Perskit:

Download Perskit 2020