Aluminium shutters op maat in taupe kleur

15-08-2023

Geef je huis een luxe uitstraling!

Je creëert in huis een unieke en luxe sfeer met taupe shutters. Er zijn verschillende kleuren shutters te krijgen. Taupe shutters passen bij vele soorten interieurstijlen en matchen goed met vele soorten vloeren, diverse stijlen muren en meubilair. Maak vandaag nog de keuze voor Fractions shutters!

Review score:
5 sterren
Eigen meet- en
montage service
Snelle
levertijden
Maatwerk
uit Holland

Taupe shutters voor jouw interieur, volledig naar wens

Met shutters bepaal je zelf hoeveel licht er binnen komt. Daarnaast worden Fractions shutters op maat gemaakt waardoor onze raamdecoratie altijd perfect bij jouw woning past.

Fractions taupe shutters en accessoires kunnen naar wensen worden samengesteld op het gebied van lamelbreedte, bediening en natuurlijk kleur. Of je nu gaat voor een taupe shutter, of een die steengrijs is. Alles kan met Fractions!

Waarom zijn taupe shutters de beste soort raamdecoratie?

Als je shutters aan de kozijnen gemonteerd hebt dan zorg je ervoor dat jij bepaalt wat er door de ramen naar binnen komt aan zonlicht. Met de eenvoudige bediening regel je zelf heel gemakkelijk de lichtinval in huis en je hebt de garantie dat je geen last hebt van pottenkijkers. Je kunt zelf kiezen waar je behoefte aan hebt afhankelijk van de situatie. Handig toch?

Altijd een passende oplossing met Fractions

Of je nu taupe shutters wilt, of shutters in parelwit, bij ons is alles mogelijk. Wij maken de shutters op maat in onze fabriek, en wij zorgen dat alles klopt. Van de hoogtemaat tot de kleur, tot de lamelbreedte tot de kleinste details van de afwerking.

Montage regelen wij

Ook over de montage van je nieuwe shutters hoef je je geen enkele zorgen te maken. Dat regelen wij gewoon! Wij kunnen ieder soort shutter op locatie komen monteren. Dan kun jij lekker achterover leunen zonder je zorgen te hoeven maken.

Geef de juiste raambekleding altijd bijzondere aandacht

Het is belangrijk om in huis goede raamdecoratie te hebben. Dit wordt vaak onderschat. Wanneer je in een nieuw huis gaat wonen, dan sta je vaak niet stil bij het regelen van de juiste raamdecoratie.

De meesten zijn maar druk met het regelen van de nieuwe meubels, decoratie stukken en ervoor zorgen dat alle ruimtes afkomen. En daarna wordt er vaak ook niet meer naar omgekeken.

Pas veel later valt veel mensen op dat de lichtinval toch wel overweldigend is, het gevoel heerst dat je bekeken wordt en je komt er dus na verloop van tijd achter dat het toch een goed idee is om op zoek te gaan naar de juiste raambekleding. Want welke belangrijke rol speelt de juiste raambekleding?

De belangrijke functies van goede raambekleding

Allereerst speelt raambekleding met name een grote rol bij het zorgen voor voldoende privacy in huis. Zonder goede raambekleding is het gegarandeerd dat mensen zonder moeite in het huis naar binnen kunnen kijken.

Soms is dat misschien geen probleem, maar in sommige ruimtes moet je er natuurlijk absoluut niet aan denken. De nodige privacy is soms gewoon van essentieel belang en je wilt niet dat die wordt verstoord.

Daarnaast is raamdecoratie ook sfeerverhogend. Wanneer je de juiste raambekleding hebt, dan verzorg je op die manier gewoon de basis van de woning. Op die basis kun je vervolgens weer door.

Neem het interieur dus eens goed onder de loep en kijk eens welke raambekleding er goed past bij de stijlen van het interieur. Op deze manier geef je je interieur in één klap een grote boost en zorg je ervoor dat de esthetische waarde van de ruimte er binnen no-time hard op vooruit gaat.

En dan tot slot natuurlijk, het reguleren van de lichtinval. Dat is een stuk belangrijker dan je misschien denkt. Lichtinval is niet even gewenst in iedere ruimte. Hoewel je het in de woonkamer minder erg vindt, zal het in de slaapkamer toch minder gewenst zijn. Daarom is het belangrijk om altijd over goede raamdecoratie te beschikken, waarmee je middels eenvoudige bediening de inval kunt reguleren zoals je dat zelf wilt.

Waarom zijn Fractions taupe shutters beter dan houten jaloezieën?

De houten jaloezie is nog altijd een populaire keuze voor veel mensen. Heel lang was dit de vorm van decoratie voor het raam. Of dit nu de woonkamer, de keuken, de werkkamer of de slaapkamer was. Tegenwoordig zijn er Fractions shutters, de betere optie.

Aluminium materiaal, strak uiterlijk, verschillende kleuren shutters

Ben je op zoek naar sterke shutters op maat? Kies dan voor Fractions. Ons product is niet gemaakt van hout, maar van aluminium. Dit materiaal heeft een stoere en robuuste uitstraling, en het heeft nog meer voordelen voor de ruimte waar je de shutter laat monteren.

Aluminium is een stuk steviger dan hout en veel meer onderhoud bestendig. Tevens is aluminium een stuk minder gevoelig voor vocht en warmte. Onder wat hevige weersomstandigheden loop je al gauw het risico dat je houten shutters worden aangetast. Hierdoor gaan ze minder lang mee. Maak die fout niet door te kiezen voor aluminium. Daarnaast zijn onze shutters volledig op maat samen te stellen en te krijgen in iedere gewenste RAL kleur, van bruin tot paars en van rood tot groen.

Benieuwd geworden? Vraag vandaag nog een offerte aan voor taupe shutters!

Ben je benieuwd geworden naar Taupe shutters voor jouw ramen? Wil je weten wat er mogelijk is? Aarzel dan niet en vraag vandaag nog een offerte aan. Bij ons kan dat heel gemakkelijk, en wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op of kom langs

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om eens langs te komen in onze showroom. Dan kun je onze collectie aan speciale design eens in het echt bekijken. Dan krijg je makkelijker een idee welke stijl Fractions er echt bij je past. Daarnaast helpen onze designers je graag verder met alle mogelijke vragen die je hebt over Fractions.

Fractions is een product op maat, en dan heb je in één keer veel mogelijkheden. Maar dat maakt ook dat je veel keuzes moet maken. Dat kan soms lastig zijn. Dat begrijpen wij als specialisten maar al te goed. Wij geven graag advies bij het maken van keuzes, en daarnaast kunnen we ook helpen met het zoeken van een passende oplossing voor jouw budget.

Veelgestelde vragen

Zijn Fractions lichtdicht

De scharnieren van Fractions zijn lichtdicht. Er zijn kieren mogelijk aan de onderzijde, of er kan licht bij de sleuven naar binnen komen. Bij lichtere kleuren is dit beter zichtbaar dan bij donkere kleuren. Daarmee weren Fractions het licht wel iets beter de meeste andere raamdecoratie.

Wat zijn de kosten van Fractions

Hier kunt u de complete prijslijst downloaden. Let op! Fractions zijn maatwerkproducten, de prijslijst is uitgebreid en biedt vele mogelijkheden. We adviseren daarom via de website een prijsindicatie op te vragen voor uw maten. U kunt de gewenste maten daar via het contactformulier invullen en dan nemen we spoedig contact met u op.

U kunt voor een definitieve offerte op maat ook terecht bij een van onze geselecteerde Fractions dealers of bij onze klantenservice (info@fractions.nl)

Welke modellen zijn er

Je kunt kiezen uit 7 verschillende patronen. Daarnaast kun je kiezen uit een hoogte van 20, 30, 40 en 50 mm. De dealers zullen een advies uitbrengen op basis van het raamoppervlak en de gekozen kleur. In de showroom in Boxtel, het ETC design Centre in Culemborg of op wisselende andere plekken zoals beurzen, kun je inspiratie opdoen en alle modellen en toepassingen bekijken.

Waar kan ik Fractions bekijken

Hier kun je Fractions bekijken en beleven:

– Bij één van de exclusieve dealers in Nederland. Kijk op de kaart.

– In onze exclusieve showroom in Boxtel, geopend op afspraak. Schouwrooij 1 / 5281 RE Boxtel / Email: info@fractions.nl /Tel: 0411-677865

– Tijdens Speciale events of Open Huis dagen. Bekijk ze hier. We delen ze ook via Facebook of de nieuwsbrief. Schrijf je in!

– Op beurzen zoals VT Wonen of de LXRY en in diverse exclusieve showrooms (zoals Maretti Lightning of Tortu), informeer bij de klantenservice (0411-677865).

Kunnen bij een open raam of deur

Fractions worden op hun plaats gehouden door magneten, dus bij voldoende winddruk waaien Fractions open als de sleuven gesloten zijn.

Zijn Fractions geschikt voor op draaikiepramen

Ja! Omdat Fractions zo dun zijn kunnen ze op het draaikiepraam gemonteerd worden, en soms zelfs in de glaslatten. Omdat ze zo dun zijn passen ze vaak ook achter de handgreep. De magneten houden de panelen op hun plek als het draaikiepraam op de kiepstand staat.

Wat is de maximale grootte/hoogte die mogelijk is

Fractions worden in scharnierende variant of vouwrailsysteem geleverd. Dit is afhankelijk van de grootte van het raamoppervlak. Fractions bestaan uit panelen die aan elkaar geschroefd zijn en daarmee de breedte van de opening over spannen. Afhankelijk van de breedte kom je uit op 2 of meer panelen. Voor grote oppervlaktes wordt er ook een vouwrailsysteem ingezet waarmee de panelen worden begeleid.

Een paneel is minimaal 20 cm breed incl. scharnieren en profielen en maximaal 50 cm breed incl. scharnieren en profielen. Er kunnen maximaal 4 panelen aan elkaar scharnieren, en dat kan zowel links als rechts, dus 2x4x50 cm= maximaal 400 cm breedte bij de vouwschuif oplossing. Voor de scharnierende versie geldt een maximale breedte van 200 cm.

De maximale hoogte is altijd 300 cm.

Zijn Fractions inbraakwerend

Nee, Fractions kunnen eenvoudig open scharnieren.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u een vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier. Twee zondagen per maand is er ook Open Dag in Boxtel, kies je tijd meteen hier.